Here’s the highlights of 2017 for our family. Pour yourself a cup of coffee or your favorite soft drink and enjoy.
Category Archives: Family & Friends
Would my mother be more horrified that: (1) I have a broken leg/hip and need a walker to get around; or (2) I wore sweats to church today? I’m guessing the latter. 😉
Happy 31st Birthday to our son, Jonathan! You’ve grown from a cute, fun-loving little boy to a wise, talented, godly adult. Mom & I are proud of you. We’re excited to see how God will use for his kingdom purposes. May God grant you many more years to grow in your relationship with Christ and to serve him with joy. Celebrate!
A long day of traveling
|Sunday, February 12||8:30AM NZDT (New Zealand Daylight Time)||Arrive at Queenstown airport 2 hours before flight||2 hours|
|10:30AM NZDT||Flight leaves for Auckland||2 hours|
|12:30PM NZDT||Arrive at Auckland – 3 hour layover||3 hours|
|3:30PM NZDT||Flight leaves for LAX||12 hours|
|Sunday, February 12||6:30AM PST (Pacific Standard Time)||Flight arrives at LAX – 6 hour layover—flight delayed one hour due to snow storm in Boston||6 hours|
|12:46PM PST||Flight leaves for Boston||5+ hours flight|
|9:30PM EST (Eastern Standard Time)||Flight arrives at Boston – Get luggage and car||30 minutes|
|10:00PM EST||Drive home in snow storm||2.5 hours|
|Monday, February 13||12:30AM EST||Fall into bed|
|Total time of travel||33+ hours|
|Cost of the trip||$$$$$$$|
|Wear and tear on the body||!!!!!!!!!!|
|Celebrating Caitlin’s & Andrew’s wedding & spending time with family in New Zealand||Priceless!|
We are in Queenstown, our final night in New Zealand. We took the Skyline Gondola to the top of Bob’s Peak. From there, we had a magnificent view of Queenstown and the surrounding countryside. We even picked out the hotel we’re staying in. We enjoyed a dinner at Taco Medic and dessert at Cookie Bar. We even discovered that Hell is a real place down under (just a little theological tongue-in-cheek).
Tomorrow morning, we begin the long journey home. With flights, layovers, and drive time, it is 30+ hours of travel. It’s been a fabulous trip.
After leaving Wanaka & the wedding party, we headed south to Milford Sound. The drive from Wanaka to Milford Sound was quite stunning with fields, mountains, rivers, lakes, and waterfalls. While in Milford Sound, we took a Discovery Cruise through the fjordlands. (Milford Sound resembles the fjords in Scandinavia with the mountains dropping into the sea.) Part of the cruise took us to the Underwater Discovery Center. It was a spectacular day, especially so since I spent my birthday with most of my family.
While it was cloudy and a bit foggy and rain sprinkles, last month they had 26 days of rain, so they said we were there with good weather.
We also saw a rather colorful van at the Milford Sound Lodge where we were staying. None of us had seen a treehouse camper before.
Today, we left Milford Sound and are now in Queenstown. We start the homeward journey tomorrow morning.